Minden csésze friss élmény | Kávéinkat hetente kétszer, kis tételben pörköljük, kizárólag saját beszerzésű, kivételes minőségű alapanyagokból.
www.budapestkave.hu
www.budapestkave.hu
  • Kategóriák
    • Kávéink 
    • Kiegészítők 
    • Kávégépek és őrlők 
  • Rólunk
  • HoReCa
Kolumbia 100% Arabica
Kolumbia 100% Arabica
15 000 Ft (11 811 Ft + ÁFA)
  1. Szemes kávék
  1. Kávéink
  2. Szemes kávék

Kolumbia 100% Arabica

Kolumbia 100% Arabica
Kolumbia 100% Arabica
Kolumbia 100% Arabica
Kolumbia 100% Arabica
1
00
Kolumbia 100% Arabica
Kolumbia 100% Arabica
Kolumbia 100% Arabica
Részletes leírás

Leírás

Csokoládés alapjegyekkel rendelkező kávé, amelyben magvas gyümölcsök, piros bogyós gyümölcsök és finom amaretto árnyalatok is felfedezhetők. Gyümölcsös karakterű, jó testességű, közepes savasságú kávé.
Ez a kávé Kolumbiából, Neira vidékéről, egy kis családi gazdaságokból származik, ahol kézzel szüretelik a szemeket. A terület az UNESCO világörökség része, és friss hegyi levegője ideális a minőségi kávétermesztéshez. Az alapos válogatásnak és kíméletes feldolgozásnak köszönhetően íze tiszta és kellemesen harmonikus.
Tömeg:
200 g
1 000 g
15 000 Ft (11 811 Ft + ÁFA)
  • Adatok
  • Finca Balcón de la Montaña
Adatok
Ország:
Kolumbia
Régió:
Neira
Feldolgozás:
Mosott
Pörkölési szint:
3/5
Ízjegyek:
Csokoládéra emlékeztető alap, amit piros bogyós gyümölcsök (málna, eper) és citrusok (narancs, citrom) egészítenek ki.
Magasság:
1.840 - 1.930 m
SCA pontszám:
86,75
Tömeg:
1 kg/db
Finca Balcón de la Montaña

Leírás

Csokoládés alapjegyekkel rendelkező kávé, amelyben magvas gyümölcsök, piros bogyós gyümölcsök és finom amaretto árnyalatok is felfedezhetők. Gyümölcsös karakterű, jó testességű, közepes savasságú kávé.

Finca Balcón de la Montaña

Ez az ültetvény a Caldas tartományban található Neira településhez, azon belül a Pan de Azúcar falurészhez tartozik. Az éves hőmérséklet-ingadozás 15 és 25 °C között mozog, az éves csapadékmennyiség pedig eléri a 2 380 mm-t.
A kávét a Duque Vásquez család – Dulce Misterio SAS BIC (közösségi érdekű haszonvállalat) – termeszti. Az ültetvényen 1 kávétermesztő és 9 alkalmazott dolgozik, akik adminisztratív feladatokat látnak el, illetve a szüretelésben vesznek részt.
img
Évente két szüreti időszak van: az elsődleges áprilistól júliusig tart (a termés 50%-ával), a másodlagos szeptembertől decemberig (szintén 50%).
A kávé feldolgozása napos szárítással történik, 48 órás erjesztési idővel, majd 16–18 napos száradási folyamattal.
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Vásárlási folyamat
  • Elérhetőségek
Budapest Kávé Kft.
  • 1087 Budapest, Hungária körút 22-24. D.
  • +36-30/814-0304
  • shop@budapestkave.hu
  • facebook

  • instagram

Feliratkozás
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
stripe_com
  • Kávéink 
  • Kiegészítők 
  • Kávégépek és őrlők 
  • Rólunk
  • HoReCa
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.